Bedrijfsadministratie

Bedrijfsadministratie

Als u een eigen bedrijf heeft, dan wilt u zeker weten dat uw administratie, jaarrekeningen en rapportages kloppen. En u wilt niet wakker liggen van de vraag of u wel voldoet aan de wettelijke richtlijnen. Dit bepaalt het succes van uw bedrijf. U wilt inzicht in groei, investeringsmogelijkheden en begrotingen.

Uw persoonlijk contactpersoon van Claus Accountants verstrekt deze informatie en neemt werk uit handen.

Uw accountant

  • stelt een samenstellingsverklaring bij de jaarrekening op.
  • verzorgt (na toestemming van u) de deponering van de cijfers bij de Kamer van Koophandel.
  • stelt de fiscale aangifte voor de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting, alsmede dividendbelasting voor zover van toepassing.
  • is een sparringpartner bij vraagstukken die in uw administratie of bedrijfsvoering spelen.
  • is iemand die ook ongevraagd advies verstrekt

Vast contactpersoon

U wordt als klant gekoppeld aan een vast contactpersoon. Onze medewerkers zijn echte generalisten, zij hebben minimaal 10 jaar ervaring en zijn van alle markten thuis. Een accountant controleert altijd de dossiers, door deze extra check kunt u vertrouwen op de nauwkeurigheid van het geleverde werk en krijgt u uiteraard een weloverwogen advies.

Voor starters

Als u gaat starten met uw eigen onderneming komt er veel op u af, zoals de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de aanmelding bij de Belastingdienst en het voldoen aan fiscale verplichtingen. U hebt mogelijk vragen, ziet hobbels op uw weg en vindt het opzetten van een administratie best lastig. Want hoe houdt u alles bij, wat moet u bijhouden, en wat is er nodig voor de belastingen? Bij Claus Accountants kunt u terecht met uw vragen. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis, die goed van pas komen als u gaat starten.

Wij zijn u graag van dienst zodat u goed voorbereid kunt starten. Neem vrijblijvend contact met ons op.