Accountancy

Accountancy

U heeft een bedrijf in de omgeving van Haarlem en zoekt een betrouwbare accountant uit de regio Haarlem? Dan vindt u bij Claus Accountants de dienstverlening die u zoekt. Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van belastingadvies, salarisadministratie en accountancy voorzien wij vele vaste klanten van advies en ondersteuning.

U heeft een eigen bedrijf en om succesvol te kunnen zijn, is het belangrijk dat u uw financiële administratie op orde hebt. Wij begeleiden u graag bij het optimaal inrichten van uw financiële administratie. Komt u voor de eerste keer bij ons, dan bekijken wij samen met u welke ondersteuning u nodig hebt. Mocht het zo zijn dat uw administratie nog niet optimaal is ingericht, dan beginnen wij daarmee. Heeft u nog instructie nodig bij het beheer of het werken met de software? Wij helpen u graag op weg, dit hoort bij de service die wij verlenen.

Wij kunnen uw administratie volledig verwerken, maar u heeft ook de mogelijkheid om dit zelf te doen. Wij werken bij voorkeur met de software Snelstart hiermee kunnen wij op simpele wijze uw administratie op afstand beheren en gegevens uitwisselen. Mocht u al met andere software werken, dan is dat vanzelfsprekend geen enkel probleem.

Wij werken nauw samen met een uitgebreid netwerk van notarissen, advocaten, registeraccountants, pensioendeskundigen en assurantietussenpersonen, zodat u verzekerd kunt zijn van een gedegen en op uw situatie afgestemd advies.