Claus Accountants Haarlem

Claus Accountants

Al ruim 30 jaar zijn wij een gerenommeerd accountantskantoor in Haarlem. In 2016 hebben wij het 30-jarig bestaan van ons kantoor gevierd, en nog steeds zijn wij enorm trots op onze medewerkers. De meesten werken hier al meer dan 10 jaar waardoor de continuïteit richting onze klanten gewaarborgd is.

Als klant bent u bij ons geen nummer, wij hebben veel persoonlijk contact met u als klant en u ontvangt ondersteuning van een vast contactpersoon. Als wij met u en uw bedrijf gaan kennismaken dan bekijken wie van onze medewerkers het beste bij u en uw bedrijf past. Hierbij kijken wij naar de achtergrond van uw bedrijf, en niet geheel onbelangrijk, we kijken of de type medewerker past bij uw onderneming.

Onze klanten zijn heel divers. Wij doen veel voor het MKB, bedrijven met 30 tot 40 man personeel. Maar ook bedrijven met minder of geen personeel zoals zzp'ers, adviesbureaus, ondernemingen in de bouwsector, fysiotherapeuten, architecten, ict-dienstverleners maken gebruik van onze dienstverlening.

Wij verrichten diensten met betrekking tot accountancy, bedrijfsadministratie, belastingen en salarisadministratie. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning op specifiek terrein waarbij specialistische kennis noodzakelijk is. Hierbij kunt u denken aan pensioenen, bedrijfsoverdracht, bewindvoerdersverklaringen en subsidies.

Tevens werken wij nauw samen met specialisten waaronder pensioendeskundigen en fiscalisten.

Bent u particulier en wilt u uw aangifte inkomstenbelasting door ons laten verzorgen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Bezoek voor nadere informatie ook eens ons gratis inloopspreekuur.

Wij gaan informeel met elkaar om, wij vinden persoonlijk contact belangrijk, maar vinden professionaliteit en kwaliteit vanzelfsprekend net zo belangrijk. Past dit bij u en uw onderneming, dan maken wij graag kennis met u.

Wij heten u van harte welkom bij ons kantoor, of komen bij u langs. Zoek contact met ons voor een eerste kennismaking.

Dick Claus, directeur